Strojky na tetování: Jak jejich hmotnost ovlivňuje práci umělců

Při výběru tetovacího strojku hraje mnoho faktorů roli - od výkonu, výdrže a spolehlivosti až po ergonomii a samozřejmě také hmotnost. Hmotnost může mít významný vliv na pohodlí umělce při práci, zejména pokud tetuje dlouhé hodiny denně. Díky tomu se tetovací strojky vyvíjejí, aby poskytovaly nejen skvělý výkon, ale také pohodlnou manipulaci. Podívejme se na některé z populárních tetovacích strojků a jejich hmotnost.

FK Irons

FK Irons EXO - Tento strojek váží 189 gramů, což je mírně nad průměrem, ale stále je považován za relativně lehký, což může přispět k menší únavě ruky během dlouhých tetovacích sezení.

 

14141

FK Irons Spektra Xion - S hmotností 150 gramů patří mezi lehčí varianty tetovacích strojků na trhu, což může být atraktivní pro umělce, kteří preferují menší a lehčí strojky.

14123-1

FK Irons ONE - Tento model váží 181 gramů, což je stále relativně lehký strojek, který umožňuje plynulý pohyb a precizní práci.

25612

FK Irons MAX - S hmotností 205 gramů je tento model trochu těžší, zato ale poskytuje stabilnější manipulaci pro umělce, kteří preferují větší a robustnější strojky.

21014

 

Fk Irons Halo 2 Crossover - S 86 gramy (bez gripu) je jedním z nejlehčích tetovacích strojků na trhu, což ho dělá ideálním pro detailní práci a dlouhé seance.

14036

Cheyenne

Cheyenne SOL Nova Unlimited - S hmotností 150 gramů je tento strojek také lehký a snadno ovladatelný, což umožňuje umělcům volnost při práci.

14183

Cheyenne Hawk PEN Unio - Vážící 175 gramů, tento model je středně těžký, což může být ideální pro ty, kteří hledají rovnováhu mezi stabilitou a pohyblivostí.

20303-4

 

Cheyenne Spirit + grip 25,4mm - S hmotností 140 gramů je Spirit jedním z nejlehčích strojků Cheyenne, což ho činí vhodným pro umělce, kteří chtějí minimální zatížení ruky.

20075

Cheyenne Thunder + grip 22mm - S hmotností 145 gramů je Thunder také lehký a snadno ovladatelný, což umožňuje umělcům pohodlnou a precizní práci.

20054-1_hawk-thunder-facelift-horizontal-schwarz

Ostatní značky

Bishop Power Wand + baterie - Vážící 150 gramů (s baterií), Bishop Power Wand je dobře vyvážený a pohodlný strojek, který umožňuje umělcům precizní kontrolu.21140-1

 

Critical Torque + baterie - S hmotností 184 gramů (s baterií), Critical Torque je těžší strojek, který může poskytnout stabilní výkon a kontrolu.

25030-1

ELITE Find - Vážící 211 gramů, ELITE Find je těžší strojek, který poskytuje robustní výkon a stabilitu.

25444

ELITE Fly V3 - S hmotností 190 gramů, ELITE Fly V3 je středně těžký a dobře vyvážený strojek, který umožňuje umělcům plynulou práci.

elite-fly-v3-40-black

Inkjecta Flite Nano Elite - S pouhými 59 gramy, Flite Nano Elite je extrémně lehký strojek, ideální pro precizní a detailní práci.

24431-1

Hmotnost tetovacího strojku může mít vliv na pohodlí a výkon umělce, proto je důležité vybrat strojek, který vyhovuje individuálním preferencím a potřebám. Bez ohledu na to, zda preferujete lehké a pohyblivé strojky nebo těžší a stabilnější varianty, na trhu je dostatek možností, které vám umožní dosáhnout vašich tetovacích uměleckých cílů. Vybírat můžete s desítek strojků zde.